Oferta Shitet peshk akuariumi ngjyra e kuqe nga Pet Shop Klodi nga Biznesi Pet Shop Klodi bli Tani ne PanairinOnline
Shitet peshk akuariumi ngjyra e kuqe nga Pet Shop Klodi
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online remax-alpha
Welcome BIZNESI !
PET SHOP KLODI
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Pet Shop Klodi

 

Shitet peshk akuariumi ngjyra e kuqe nga Pet Shop Klodi
Për të gjithë të apasionuarit e peshqëve të akuariumit te kuq, ky është një peshk shumë i veçantë dhe i bukur.
Për rezervime kontaktoni në nr tel: +355 69 741 07 07
Në ofertë përfshihet:
  • Çmimi varet nga sasia që ju do të merrni.
  • Çmimi për një peshk te kuq te madh = 300 lek
  • Çmimi për një peshk te kuq te vogel = 200 lek
  • Këta jetojnë vetëm në akuarium me pompë filtrimi të ujit
  • Ujët duhet t'ja ndërroni një herë në dy javë 20% e ujit .
Shikoni videon për më tepër detaje.


Posta brenda Tiranës = 600 lek
Posta ne qytete te tjera të Shqipërisë = 1200 lek
Adresa 01: Rruga e Dibrës - Tranë - Abania

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Pet Shop Klodi
Posta qe kryen Transportin : Pet Shop Klodi
Çmimi pa ofertë : 350LEKE Ne gjendje stoku : 88

Çmimi :

300LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Shitet peshk akuariumi ngjyra e kuqe nga Pet Shop Klodi

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 26/02/2021 Ora 7:33:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 300

 
 
Shperndaje me miqt e tu...