Oferta Trajnime teknike per drone - Trajnime operative per drone - Çertifikim per operatoret e droneve nga Biznesi Adrian Haxhiaj ALBADRON - ADRIAN HAXHIAJ ALBADRON
Trajnime teknike per drone - Trajnime operative per drone - Çertifikim per operatoret e droneve
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj DRAGUSHA GOLD ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
ADRIAN HAXHIAJ ALBADRON
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ADRIAN HAXHIAJ ALBADRON

Trajnime teknike per drone - Trajnime operative per drone - Çertifikim per operatoret e droneve

Publike para 329 diteve - Me date 30/04/2022 Ora 4:18:00 PM

Keshillim mbi njohurite ligjore per drone / Trajnime teknike per drone / Trajnime operative per drone Trajnim per drone / Çertifikim per operatoret e droneve / Drone per femije / Drone profesional / Pajisje për mbrojtjen kundër droneve
Për të komunikuar me Adrian Haxhiaj, kontaktoni në Whatsapp: +355693816233
Shërbimet dhe produktet kryesore që ofron:
  1. Këshillim mbi njohuritë ligjore, teknike dhe operative mbi dronet.
  2. Trajnim për operatorët fillestar të droneve.
  3. Trajnim për operatorët profesionist të droneve.
  4. Trajnim për operatorët profesionist shtetëror të droneve.
  5. Çertifikim për të gjithë llojet e operatorëve të droneve.
  6. Drona për fëmijë të cilësive dhe markave të ndryshme.
  7. Drona profesional të cilësive dhe markave të ndryshme.
  8. Paisje për mbrojtjen kundër droneve nga kompani të specializuara ndërkombëtare.
Rruga Mine Peza, Nd. 8, Kati 7, Ap. 27 Tiranë - ALBANIA

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Adrian Haxhiaj ALBADRON
Posta qe kryen Transportin : Adian Haxhiaj ALBADRON
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajnime teknike per drone - Trajnime operative per drone - Çertifikim per operatoret e droneve

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 30/04/2022 Ora 4:18:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1428 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...