Oferta Punime Cati Shtepi Druri Dekorative Shkoder nga Biznesi Punime Cati Shtepi Druri Dekorative Shkoder bli Tani ne PanairinOnline
Punime Cati Shtepi Druri Dekorative Shkoder
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online remax-alpha
Welcome BIZNESI !
PUNIME CATI SHTEPI DRURI DEKORATIVE SHKODER
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Punime Cati Shtepi Druri Dekorative Shkoder

 

Punime Cati Shtepi Druri Dekorative Shkoder
Siguroni familjen tuaj ne nje shtepi te sigurt dhe te ngrohte prej druri punuar nga profesionistet e Punime Cati Shtepi Druri Shkoder

Sherbimet qe ne ofrojme:

 • Shtepi Druri
 • Punime dekorative
 • Cati prej druri te gjitha llojet
 • Veranda prej Druri
 • Tenda Druri
 • Arredojme lokale
 • Bujtina
 • Resorte
 • Veshje fasade me dru
 • Veshje per pishina dhe ambjente te jashtme
 • Gardhe per rethim prej druri dhe dekorativ
 • Gaxobo 
 • Vende per gatim furra prej guri etj 
 • Punime te ndryshme druri dhe metalike
 • Punim montim dekorative te ndryshme
 • Sherbim brenda dhe jashte Shqiperise


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Punime Cati Shtepi Druri Dekorative Shkoder
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

0EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Punime Cati Shtepi Druri Dekorative Shkoder

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 18/02/2021 Ora 11:28:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 0

 
 
Shperndaje me miqt e tu...