Oferta Libri ENIGMA Autor SHEFQET DINAJ nga Biznesi Unioni Global i Poeteve Shqiptar bli Tani ne PanairinOnline
Libri ENIGMA Autor SHEFQET DINAJ
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk Fustane.Eu
Welcome BIZNESI !
UNIONI GLOBAL I POETEVE SHQIPTAR
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Unioni Global i Poeteve Shqiptar

 

Libri ENIGMA Autor SHEFQET DINAJ
Kjo vepër poetike paraqet unin  poetik ku  poeti bëhet një më vargun vetëm që ai të jetësohet dhe ta fitoj përjetësinë. Këto poezi i janë kushtuar ndjenjës së dashurisë Keto poezi jane  botohuar në tri gjuhë; shqip, gjermanisht dhe frëngjisht.
Poezitë janë të pasura me figuracion të fuqishëm poetik, me epitete, metafora, krahasime, me antiteza, personifikime dhe me gradacione ku paraqitet ngritja e shkallë-shkallshme e ndjenjës, të pritjes,  të ngjyrave nga më të ndryshmet. Përmes vargjeve të këtyre poezive uni poetik është në shtegtim të vazhdueshëm duke kërkuar ta takojë të dashurën e tij, herë në shatë palë qiell e herë në fund të ferrit, dhe ajo herë i paraqitet dhe i afrohet duke ia dhuruar kënaqësitë më të mëdha të botës, e herë i largohet apo i tretet dika dhe bëhet e pakapshme duke e lënë poetin të përmallur e të zhuritur në ndjenjat e tij.     

Titulli ENIGMA

Autori Shefqet Dinaj


Fjalë kyçe

Motër/vëlla/Atdhe/dashuri/fëmijë/babai/kurbeti/deti/trendafili/shefqetDinaj.

SHENIM:

NË ÇMIM NUK PËRFSHIHET POSTA
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Unioni Global i Poeteve Shqiptar
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT SHQIPERI
Çmimi pa ofertë : 15 € Ne gjendje stoku : 1

Çmimi me Oferte :

15 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Libri ENIGMA Autor SHEFQET DINAJ

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 07/11/2019 Ora 8:38:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 15 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...