Oferta Libri A mund të jetë mendja e qetë Autor Jiddu Krishnamurti nga Biznesi PANAIRI I LIBRIT ONLINE - PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Libri A mund të jetë mendja e qetë Autor Jiddu Krishnamurti
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI I LIBRIT ONLINE

Libri A mund të jetë mendja e qetë Autor Jiddu Krishnamurti

Publike para 1144 diteve - Me date 08/12/2020 Ora 9:58:00 AM

Libri A mund të jetë mendja e qetë Autor Jiddu Krishnamurti
Kohët e vështira kërkojnë përgjigje të pastra si kristali dhe njohuritë 
depërtuese të Krishnamurtit do t'i frymë-zojnë, do t'i sfidojnë dhe do t'i 
provokojnë lexuesit që të kërkojnë brenda vetes së tyre dhe t'u qasen 
konflikteve dhe kërkesave të jetës me kurajë dhe gjakftohtësi.
Ne ofert Perfshihet:

1 liber
Titulli A mund të jetë mendja e qetë
Autori Jiddu Krishnamurti
faqe 296

Kohët e vështira kërkojnë përgjigje të pastra si kristali dhe njohuritë 
depërtuese të Krishnamurtit do t'i frymë-zojnë, do t'i sfidojnë dhe do t'i 
provokojnë lexuesit që të kërkojnë brenda vetes së tyre dhe t'u qasen 
konflikteve dhe kërkesave të jetës me kurajë dhe gjakftohtësi.

Posta nuk perfshihet ne cmim 
Posta ne Tirane 200 lek
Posta ne Rrethe 300 lek
Posta Jashte Shqiperise ne varresi te shtetit.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Ne gjendje : 1000

Çmimi me ofertë :

8EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Libri A mund të jetë mendja e qetë Autor Jiddu Krishnamurti

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 08/12/2020 Ora 9:58:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 8 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1516 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...