Oferta Libri Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj Autor Jiddu Krishnamurti nga Biznesi PANAIRI I LIBRIT ONLINE - PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Libri Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj Autor Jiddu Krishnamurti
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI I LIBRIT ONLINE

Libri Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj Autor Jiddu Krishnamurti

Publike para 1144 diteve - Me date 08/12/2020 Ora 9:47:00 AM

Libri Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj Autor Jiddu Krishnamurti
Një nga mësuesit filozofë më të mëdhenj në botë, Krishnamurti, ofron urtësinë
e tij frymëzuese për shumë nga vështirësitë që hasim në jetë, që nga marrëdhëniet
dhe dashuria, e deri tek ankthi dhe vetmia.
Ai u jep përgjigje pyetjeve të tilla si “Cili është kuptimi i jetës?”, 
“Si mund ta jetoj jetën me gjithçka që ofron ajo?”,
për të nxjerrë në pah mënyrën më të mirë për të qenë vetvetja.
Ne ofert Perfshihet:

1 liber
Titulli Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj?
Autori Jiddu Krishnamurti
faqe 265

Një nga mësuesit filozofë më të mëdhenj në botë, Krishnamurti, ofron urtësinë
e tij frymëzuese për shumë nga vështirësitë që hasim në jetë, që nga marrëdhëniet
dhe dashuria, e deri tek ankthi dhe vetmia.
Ai u jep përgjigje pyetjeve të tilla si “Cili është kuptimi i jetës?”, 
“Si mund ta jetoj jetën me gjithçka që ofron ajo?”,
për të nxjerrë në pah mënyrën më të mirë për të qenë vetvetja.

Posta nuk perfshihet ne cmim 
Posta ne Tirane 200 lek
Posta ne Rrethe 300 lek
Posta Jashte Shqiperise ne varresi te shtetit.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Ne gjendje : 1000

Çmimi me ofertë :

8EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Libri Çfarë jeni duke bërë me jetën tuaj Autor Jiddu Krishnamurti

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 08/12/2020 Ora 9:47:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 8 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1625 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...