Oferta Shitet Libri LOTET E NJE GRUAJE Autore BLERINA PELLUMBI nga Biznesi PANAIRI I LIBRIT ONLINE bli Tani ne PanairinOnline
Shitet Libri LOTET E NJE GRUAJE Autore BLERINA PELLUMBI
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 PANAIRI I LIBRIT ONLINE

 

Shitet Libri LOTET E NJE GRUAJE Autore BLERINA PELLUMBI
Ky Libër është histori e vërtetë e jetës së një gruaje shqiptare, i cili do t'ju bëjë të qani me vuajtjet që kjo grua ka kaluar.Do të motivoheni me guximin dhe vlerat që ajo përcjell.Do të qeshni dhe qani njëkohësisht, por më e veçanta është që kur t'a filloni t'a lexoni, nuk keni për t'a hequr nga dora deri sa të mbaroni dhe fleten e fundit.
NE OFERTE PERFSHIHET:

1 Libër ne prozë
Titulli LOTËT E NJË GRUAJE
Autore BLERINA PËLLUMBI

Një libër me histori të vërteta, nga autorja Blerina Pëllumbi

Libri i ka 92 fletë, të cilësisë Shamoa
Permasat 15×21 cm
Kopertina  e ilustruar dhe idea e Kopertinës nga Panairi Online

Shitet në tërë Botën përmes postës
Posta për Trojet Shqiptare  300lek 
Mënyra e pagesës: Me parapagim, ose pasi ta merrni librin përmes postës (Vlen për Trojet Shqiptare)
Mundësitë e pagesës: Përmes Pay Pal, Master Card, Visa Card, Western Union,Raiffaizen bank etj.


 
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Posta qe kryen Transportin : PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Çmimi pa ofertë : 9 € Ne gjendje stoku : 10000

Çmimi me Oferte :

9 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Shitet Libri LOTET E NJE GRUAJE Autore BLERINA PELLUMBI

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 21/11/2020 Ora 7:08:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 9 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...