Oferta SHITET FUSTAN MARKA WALLIS ORIGJINAL NGJYRE GRI ME GURE TE CMUAR ZBUKURUES TEK MENGET I MARE NE LONDER nga Biznesi Njoftime 360 bli Tani ne PanairinOnline
SHITET FUSTAN MARKA WALLIS ORIGJINAL NGJYRE GRI ME GURE TE CMUAR ZBUKURUES TEK MENGET I MARE NE LONDER
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
NJOFTIME 360
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Njoftime 360

 

SHITET FUSTAN MARKA WALLIS ORIGJINAL NGJYRE GRI ME GURE TE CMUAR ZBUKURUES TEK MENGET I MARE NE LONDER
Shijoni magjine dhe elegancen e FUSTANIT MARKA WALLIS ORIGJINAL NGJYRE GRI ME GURE TE CMUAR ZBUKURUES TEK MENGET I MARE NE LONDER
Ne oferte perfshihet:

1 FUSTAN MARKA WALLIS ORIGJINAL
NGJYRE GRI 
COPE E DERDHUR TYL ME VESHJE NGA POSHTE 100% PAMBUKU
ME GURE TE CMUAR ZBUKURUES TEK MENGET I MARE NE LONDER
FUSTAN MARKA WALLIS ORIGJINAL NGJYRE GRI  unik nuk ka tjeter
Masa M,L
Lahet me dore ne temp 30grade
Posta nuk perfshihet ne cmim
Posta brenda Shqiperise 300 lek
Posta jashte shqiperise 5 euro 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Njoftime 360
Posta qe kryen Transportin : Njoftime 360
Çmimi pa ofertë : 37 € Ne gjendje stoku : 1

Çmimi me Oferte :

30 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

SHITET FUSTAN MARKA WALLIS ORIGJINAL NGJYRE GRI ME GURE TE CMUAR ZBUKURUES TEK MENGET I MARE NE LONDER

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 20/11/2020 Ora 8:03:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 30 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...