Oferta SHITET XHEMSUIT MARKA KRISP ORIGJINAL NGJYRE BLU ME PERLA I MARE NE LONDER nga Biznesi Njoftime 360 bli Tani ne PanairinOnline
SHITET XHEMSUIT MARKA KRISP ORIGJINAL NGJYRE BLU ME PERLA I MARE NE LONDER
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
NJOFTIME 360
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Njoftime 360

 

SHITET XHEMSUIT MARKA KRISP ORIGJINAL NGJYRE BLU ME PERLA I MARE NE LONDER
Shijoni magjine dhe elegancen e XHEMSUITIT perfekt ngjyre blu i mare ne Londer te cilat i gjeni tek Njoftime 360

Ne oferte perfshihet:

1 XHEMSUIT MARKA KRISP ORIGJINAL ORIGJINAL I MARE NE LONDER
XHEMSUIT ELASTIK ngjyre blu dhe perla zbukuruese tek menget
XHEMSUIT unik nuk ka tjeter
Masa M
Lahet me dore ne temp 30grade
Posta nuk perfshihet ne cmim
Posta brenda Shqiperise 300 lek
Posta jashte shqiperise 5 euro


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Njoftime 360
Posta qe kryen Transportin : Njoftime 360
Çmimi pa ofertë : 30 € Ne gjendje stoku : 1

Çmimi me Oferte :

20 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

SHITET XHEMSUIT MARKA KRISP ORIGJINAL NGJYRE BLU ME PERLA I MARE NE LONDER

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 20/11/2020 Ora 7:44:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 20 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...