Oferta Interier dhome gjumi per apartament StudioArkitekture nga Biznesi Studio-Arkitekture bli Tani ne PanairinOnline
Interier dhome gjumi per apartament StudioArkitekture
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
STUDIO-ARKITEKTURE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Studio-Arkitekture

 

Interier dhome gjumi per apartament StudioArkitekture
Dizajno dhe ti shtepine tende, jeto ne shtepin e endrrave.
Ne oferte perfshihet:
Nje konsulte 30 min.
Matja ne objekt brenda Tiranes eshte falas,
jasht tiranes 1 euro per km
Plan propozimi i ndarjeve te hapsires.
Dizajnimi i cdo ambienti te shoqeruara me rendera (fotografi si do te duket ne ralitet)
Mbyllja e projekit me te gjitha detajet.
Ne cmim nuk eshte i perfshire zbatimi i projektit.
Çmimi 15 euro per m² eshte per hapsirat nga 100 m² e poshte.
Parapagesa e pare behet pas konsultes 30 min, 
ndersa pjesa e pageses se dyte behet ne dorzimin e imazheve
dhe e treta ne mbylljen e projektit.
Kjo oferte zgjate deri me 7 janar 2021 

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Studio-Arkitekture
Posta qe kryen Transportin : Studio-Arkitekture
Çmimi pa ofertë : 2000 € Ne gjendje stoku : 3

Çmimi me Oferte :

1500 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Interier dhome gjumi per apartament StudioArkitekture

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 19/11/2020 Ora 6:40:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 1500 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...