Oferta Eksrakt i lengshem propolis AKSU VITAL nga Biznesi Natyral Bio Shop Enklida bli Tani ne PanairinOnline
Eksrakt i lengshem  propolis AKSU VITAL
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
NATYRAL BIO SHOP ENKLIDA
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Natyral Bio Shop Enklida

 

Eksrakt i lengshem propolis AKSU VITAL
Antibiotik natyral dhe rrit sistemin imunitar nga natyral bio shop Enklida 

Ne ofert perfshihet 
1 shishe propolis i lengshem
sasia 50 ml

Propolisi eshte nje produkt ngjites, organik i bletes te cilin bletet puntore e mbledhin nga sythat e pemeve dhe rrjedhat e lengjeve, 
i modifikuar  biokimikisht, duke perdorur enzima
Bletet e perdorin propolis per te sterilizuar strofkat e larvave duke e perzier me dyllin ne kosheret e tyre,
Per shkak te efekteve te tij antibakteriale, antifungale dhe antivirale tregon, efekt anti-inflamator per infeksionet e fytit dhe ulcerat  orale.
Duke qene nje antibiotik natyral, propolis ka efekte pozitive ne mbrojtjen nga semundjet dhe rrijen e sistemin imunitar, vecanarisht gjate sezoneve virusale.
Vetite sheruese.
Kunder plageve ne fyt
I dobishem per mishrat e dhembeve 
Perdoret per pezmatime.
Kunder mykut te gojes.
Rekomandohet  per plage qe mbyllen me veshtersi.
Kunder acarimit te bajameve.
Kunder ulceres dhe gastritit te stomakut.
Kunder kolitit.
Kunder mykut ne pergjithesi.

Posta nuk perfshihet ne cmim

Posta brenda shqiperis 2 euro 
Posta Maqedoni Kosove 5 euro

Pagesa behet permese bankes 
Momentin qe bejme porosin 
Kryhet pagesa 
100% parapagim ne 

Ria
Westerunion
Moneygram
Etje


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Natyral Bio Shop Enklida
Posta qe kryen Transportin : Natyral Bio Shop Enklida
Çmimi pa ofertë : 14 € Ne gjendje stoku : 1000

Çmimi me Oferte :

14 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Eksrakt i lengshem propolis AKSU VITAL

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 19/11/2020 Ora 2:00:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 14 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...