Oferta Dixhitalizimi i biznesit qe ka marre paketen Promo ne platformen e Panairit online nga Erjen Design. nga Biznesi ERJEN DESIGN bli Tani ne PanairinOnline
Dixhitalizimi i biznesit qe ka marre paketen Promo ne platformen e Panairit online nga Erjen Design.
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
ERJEN DESIGN
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 ERJEN DESIGN

 

Dixhitalizimi i biznesit qe ka marre paketen Promo ne platformen e Panairit online nga Erjen Design.
Ne ju kursejme kohen dhe leket tuaj dhe ju ofrojme profesionalizmin tone per dixitalizimin e biznesit tuaj ne menyre profesionale, qe per vizitoret ne google biznesi juaj te dali i pari.

Ne oferte pefshihet:

Ne oferte perfshihet plotesimi 100% i te gjithe moduleve te profili i biznesit qe ju keni ne platformen e Panairit Online.
Plotesimin e 27 ofertave, ku per cdo oferte do te vendoset titulli me seo, 4 foto me seo, pershkrimin shkurt me tekst, 
pershkrimin gjate dhe vendosjen e videos ne kanalin e Youtube dhe marrja e embet kodit dhe te vendoset te pershkrimi gjate.
Plotesimin e modulit GALERIA e biznesit, ku do te vendosen 27 foto te emertuara me seo. 
Dizenjimi si skeletit te fotos dhe vendosja e logos ne secilen foto.
Plotesimin e modulit Video Reklama me vendosjen e embet kodit per 8 videot me te mira qe duhet te jene hedhur ne kanalin e youtube.
Plotesimin e modulit KARTVIZITA duke vendosur nje model kartvizite . 
Per nje model kartvizite, vendosen dy foto dhe behet emertimi i tyre me seo.
Dizenjimi i modelit te kartvizites para dhe pas.
Plotesimin e modulit NJOFTIME me tre njoftimeve te ndryshme per staf ose ndonje paisje, me titull, me seo dhe tekst.
Plotesimin e modulit EVENTE me nje event me daten e hapjes se biznesit, me titulli me seo, 1 foto me seo, pershkrimin shkurt me tekst, 
pershkrimin gjate, daten, oren e fillimit, oren e mbarimit dhe listen e pjesmarresve.
Plotesimin e modulit RRJETET SOCIALE, duke vendosur linkun e te gjitha rrjeteve sociale si, Facebook, Instagram, Linkedin,Pinterest,Youtube, Dilymotion.
Plotesimin e modulit RRETH NESH me tekst dhe listen e te gjitha sherbimeve ose produkteve kryesore qe ka biznesi. Minimalja 27 emertime.
Plotesimin e modulit KONTAKTET me te gjitha te dhenat dhe vendosjen e embet kodit te Google Map.
Plotesimin e modulit partneret e biznesit me 8 logo te ndryshme te partnereve qe biznesi bashkpunon ose me 8 ofertat kryesore qe biznesi ka.
Emertimin e 8 foto me seo dhe lidhjen e 8 banarave me hiperlink.
Dizenjimin e 8 fotove per 8 banerat.
Dizenjimin e formatit te logos ne permasat qe duhen dhe vendosjen e logos duke e emertuar me seo.
Dizenjimin e coverave per rrjetet sociale si, Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest dhe Youtube
Fotografimi i 27 produkteve ne ambjentet e dyqanit ( me telefon me kamer 12 mp, nese kerkoni cilesi me te larte ka cmim tjeter)
Filmimi i 27 videove per secilin produkt dhe editimi i tyre me logon e biznesit ne ambjentet e dyqanit.(me telefon me kamer 12 mp, nese kerkoni cilesi me te larte ka cmim tjeter)
Hedhjen e videove ne kanalin e Youtube dhe lidhja me linkun e ofertes, pershkrimin gjat dhe vendosjen e fjaleve kyce.
Konsulte 20 minuta per cdo produkt per te marre informacion dhe per te pregatitur tekstin dhe fjalet kyce.
Konsulte 20 minuta per cdo Modul per te marre informacion rreth biznesit.
Koha e realizimit 7 deri ne 9 dite.

Shenime: Ne kete oferte nuk ofrohet asgje tjeter qe nuk eshte shkruar me larte.
Kjo oferte rekomandohet per biznese te vogla si:
Klinika Dentare
Grafi Dentare
Parukeri
Estetike
Makikyr Pedikyr
Qender masazhi
Studio tatuazhi
Avokat
Noter
Kontabilist
Ekonomist
Karrotrec
Lokale
Bare
Club Nate
Hotele
Restorante
Bujtina
Qendra kursesh 
Autoshkolla

Pagesa behet 100% parapagim ne diten e pare


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : ERJEN DESIGN
Posta qe kryen Transportin : ERJEN DESIGN
Çmimi pa ofertë : 250 € Ne gjendje stoku : 100000

Çmimi me Oferte :

220 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Dixhitalizimi i biznesit qe ka marre paketen Promo ne platformen e Panairit online nga Erjen Design.

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 16/09/2020 Ora 9:19:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 220 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...