Oferta Dhoma femijesh per vajza dhe djeme ne mobileriersa ne fier nga Biznesi Mobileri Ersa bli Tani ne PanairinOnline
Dhoma femijesh per vajza dhe djeme ne mobileriersa ne fier
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
MOBILERI ERSA
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Mobileri Ersa

 

Dhoma femijesh per vajza dhe djeme ne mobileriersa ne fier
Dhome femijesh  per ambientin tuaj komod  ne mobileriersa ,
gjeni zgjedhjen e zgjuar tek ne, cilesi garanci projektime falas
 nga stafi jone, realizoni  endrrat  tuaja
puna jone kenaqesia juaj. 
Ne cmim perfshihen keto detaje si me poshte 
1.Dhoma permban  materjal  edief me lyerje ngjyra e bardhe kombinuar
 me lejla ose pink sipas deshires tuaj  
permban  keto detaje aksesoresh ,gjashte kanata  ,
dhe te ndara me rafte per palosjet dhe varjet e rrobave tuaj
 sipas deshires dy  sirtar ne dollap  shina  me vakum dtc 
mentesha me vakum 3d me pistona,biblotek per libra siper krevatit
 tuaj me permase 150gjatesi 30gjersi me ndarje,
krevat me permase dysheku 190 me 110+ 1.komedin me dy sirtare 
tavolin studjimi  + komodine me 3 sirtare midis tavolines . 

2.Cmimet varjojn dhe sipas ambientit
 tuaj sipas kerkese qe doni pervec
 kesaj qe ne ju kemi dhen ne oferte.

3.Pagesa behet me banke 80% parapagim pjesa e mbetur behet
 pasi porosia juaj ka perfundur ne destinacionin tuaj

Banka BKT 
WESTERUNNION
 RAIFFAISENBANK
PAYPAL
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Mobileri Ersa
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Çmimi pa ofertë : 1977 € Ne gjendje stoku : 2

Çmimi me Oferte :

1577 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Dhoma femijesh per vajza dhe djeme ne mobileriersa ne fier

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 16/09/2020 Ora 5:22:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 1577 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...