Oferta tavolin televizori ne mobileriersa ne tirane nga Biznesi Mobileri Ersa bli Tani ne PanairinOnline
tavolin  televizori  ne mobileriersa ne tirane
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
MOBILERI ERSA
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Mobileri Ersa

 

tavolin televizori ne mobileriersa ne tirane
tavolin televizori per ambientin tuaj komod tuaj ne mobileriersa ,
gjeni zgjedhjen e zgjuar tek ne, cilesi garanci projektime falas
 nga stafi jone, realizoni  endrrat  tuaja
puna jone kenaqesia juaj. 
Ne cmim perfshihen keto detaje si me poshte 
1.Tavolin televizori e kombinuar me ngjyrat ,e zeze  me thyerje te bardhe
 perbehet nga materjal cilesor i plastifikuar,  lenda edief 
permban  keto detaje aksesoresh ,kater sirtar shina  me vakum dtc 
mentesha me vakum 3d me pistona,dy rafte muri per fotografit tuaj te vecanta

2.Cmimet varjojn dhe sipas ambientit
 tuaj sipas kerkese qe doni pervec
 kesaj qe ne ju kemi dhen ne oferte.

3.pagesa behet me banke 80% parapagim pjesa e mbetur behet
 pasi porosia juaj ka perfundur ne destinacionin tuaj

Banka BKT 
WESTERUNNION
 RAIFFAISENBANK
PAYPAL
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Mobileri Ersa
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Çmimi pa ofertë : 777 € Ne gjendje stoku : 10

Çmimi me Oferte :

577 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

tavolin televizori ne mobileriersa ne tirane

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 16/09/2020 Ora 4:58:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 577 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...