Oferta Dollap kepucesh per koridor ne mobileriersa ne tirane nga Biznesi Mobileri Ersa bli Tani ne PanairinOnline
Dollap kepucesh per koridor ne mobileriersa ne tirane
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
MOBILERI ERSA
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Mobileri Ersa

 

Dollap kepucesh per koridor ne mobileriersa ne tirane
Rafte kepucesh per koridorin tuaj ne mobileriersa ,
gjeni zgjedhjen e zgjuar tek ne, cilesi garanci projektime falas
 nga stafi jone, realizoni  endrrat  tuaja
puna jone kenaqesia juaj. 
Ne cmim perfshihen keto detaje si me poshte 
1.Portomonto kepucesh e kombinuar me ngjyrat ,e zeze  me thyerje pana + vishnje 
portomontoja  perbehet nga materjal cilesor i plastifikuar,  lenda edief 
permban  keto detaje aksesoresh ,varje rrobash +pasqyr +2 sirtare

2.Cmimet varjojn dhe sipas ambientit tuaj pervec
 kesaj qe ne ju kemi dhen ne oferte.

3.pagesa behet me banke 80% parapagim pjesa e mbetur behet
 pasi porosia juaj ka perfundur ne destinacionin tuaj

Banka BKT 
WESTERUNNION
 RAIFFAISENBANK
PAYPAL
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Mobileri Ersa
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Çmimi pa ofertë : 277 € Ne gjendje stoku : 10

Çmimi me Oferte :

237 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Dollap kepucesh per koridor ne mobileriersa ne tirane

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 16/09/2020 Ora 4:49:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 237 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...