Oferta Libri SHKODRA NË 12 YJE nga autorja Farida Ramadani Enciklopedi poetike në 5000 vargje nga Biznesi Librariaonline.EU bli Tani ne PanairinOnline
Libri SHKODRA NË 12 YJE nga autorja Farida Ramadani Enciklopedi poetike në 5000 vargje
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
LIBRARIAONLINE.EU
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Librariaonline.EU

 

Libri SHKODRA NË 12 YJE nga autorja Farida Ramadani Enciklopedi poetike në 5000 vargje
Libri SHKODRA NË 12 YJE nga autorja Farida Ramadani, është një libër me informacione, fakte, të dhëna, deëshmi, etj. një guidë, enciklopedi poetike në 5000 vargje dhe informacione për rreth 90 përsonazhe të artit dhe sportit. Përshkruhen 12 pikat më atraktive ku tubimi i njerëzve është i madh. E thënë ndryshe Bukuria e Shkodrës dhe vlerat bëhen NJË me relaksin. Këto pika janë: Kalaja Rozafa, Liqeni i Shkodrës, Teatri Migjeni (përshkrim për 36 këngëtarë, aktorë, humoristë), Stadiumi Loro Boriçi (përshkrim për 45 futbollistë), Kompleksi Sportiv Zmijani (një ndër më të mëdhenjtë në Shqiperi), Pedonalja Kolë Idromeno, Muzeumi Oso Kuka, Grand Hotel Europa, Hotel Colosseo, Bar Restorant Shqiponja, Bar Restorant Iliria, Kompleksi Bubai. etj.

Në ofertë përfshihet:
Një libër, Enciklopedi në 5000 vargje nga autorja Farida Ramadani
Libri i ka: Rreth 275 faqe, nga të cilat 60 foto me ngjyra
Kopertina: Karton i trashë, e ilustruar
Parathënia: Fadil Kraja, i cili e ka krahasuar me librin për Parisin të Honore De Balzak
Redaktor: Kolec Traboini
Kopertina: Holta Ramadani
Në mbledhjen e informacioneve kan bashkëpunuar gazetarë dhe specialistë të fushave të ndryshme.
Botoi: Lena Graphic
ISBN: 978-9951-674-34-8
Shitet në tërë Botën përmes postës
Posta për Trojet Shqiptare: 3 euro
Posta për vende të tjera: Në varësi të shtetit
Mënyra e pagesës: Me parapagim, ose pasi ta pranoni librin përmes postës (vlen për Trojet Shqiptare)
Mundësitë e pagesës: Përmes Pay Pal, Master Card, Visa Card, WEstern Union, etj. 
Fjalët Kyçe: Libri Shkodra në 12 Yje/Autore Farida Ramadani/Enciklopedi në 5000 vargje/Farida RAMADANI: Poezi | | Revista Letrare/FARIDA RAMADANI ZMIJANI. Një ndër krijimtaritë më të lëvruara të letërsisë shqiptare, është edhe POEZIA. Gjini e letërsisë ku bota e brendshme, ndjenjat më .../

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Librariaonline.EU
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Çmimi pa ofertë : 12 € Ne gjendje stoku : 500

Çmimi me Oferte :

12 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Libri SHKODRA NË 12 YJE nga autorja Farida Ramadani Enciklopedi poetike në 5000 vargje

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 16/09/2020 Ora 1:31:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 12 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...