Oferta Libri SHPIRTI RRAHU FLATRAT i autores Hava Muçollari Mihasi libër me poezi nga Biznesi Librariaonline.EU bli Tani ne PanairinOnline
Libri SHPIRTI RRAHU FLATRAT i autores Hava Muçollari Mihasi libër me poezi
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
LIBRARIAONLINE.EU
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Librariaonline.EU

 

Libri SHPIRTI RRAHU FLATRAT i autores Hava Muçollari Mihasi libër me poezi
Libri SHPIRTI RRAHU FLATRAT i autores Hava Muçollari është libër me poezi dhe mesazhi që ai përcjell është se njeriu në përditshmërinë e vet duhet të jetë human, kërkues, i vetëdijshëm, konkret, i pandikuar nga politikat dhe veset e kohës, të sjell paqe me të vërtetat e guximshme që sjellin zhvillim, harmonizim dhe tolerancë dhe mesazhi i paqes që ai përçon të hyjë drejt në shpirtëra, që shpirti të flatrojë i lirë dhe i pafaj.
Në ofertë përfshihet:
Një libër me poezi nga atorja Hava Muçollari Mihasi
Libri i ka rreth 139 faqe të kualitetit Shamoa
Kopertina: Mat e ilustruar
Redaktor letrar: Ilirian Zhupa
Vlerësimi Letrar: Dr. Sulejman Abazi Neshaj
Përpunimi grafik: Studio Blue Line
Sponzorizuar nga SBM Protesing SHPK
ISBN:978-9928-07-605-2
Botues: GEER
Shitet në tërë Botën përmes postës
Posta për Trojet Shqiptare: 3 euro
Posta për vende të tjera: Në varësi të shtetit
Mënyra e pagesës: Me parapagim, ose pasi e pranoni librin përmes postës (vlen për Trojet Shqiptare)
Mundësitë e pagesës: Përmes Pay Pal, Master Card, Visa Card, WEstern Union, etj. 
Fjalët Kyçe: Libri Shpirti Rrahu Flatrat/Autore Hava Muçollari Mihasi/ Libër Me Poezi/Hava Mucollari's research works | University of Tirana, Tirana .../Libri Më Mirë Se Asgjè nga autorja Hava Muçollari Mihasi .../Meet people like Hava Muçollari on MeetMe!/
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Librariaonline.EU
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Çmimi pa ofertë : 7 € Ne gjendje stoku : 200

Çmimi me Oferte :

7 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Libri SHPIRTI RRAHU FLATRAT i autores Hava Muçollari Mihasi libër me poezi

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 14/09/2020 Ora 11:37

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 7 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...