Oferta Rreth me ngjyra nga Biznesi Punimedore bli Tani ne PanairinOnline
Rreth  me ngjyra
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
PUNIMEDORE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Punimedore

 

Rreth me ngjyra
Rreth me ngjyra per nuse

Rreth i punuar me tel alumini gur xhami
dizajni me gure me ngjyra
perdoret nga femrat ne dasma dhe evente te ndryshme

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Punimedore
Posta qe kryen Transportin : POSTA E KOSOVES
Çmimi pa ofertë : 15 € Ne gjendje stoku : 2

Çmimi me Oferte :

15 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Rreth me ngjyra

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 14/09/2020 Ora 9:45:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 15 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...