Oferta Vila Alexander B&B në Valbonë nga Biznesi bujtinaonline bli Tani ne PanairinOnline
Vila Alexander B&B në Valbonë
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
BUJTINAONLINE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 bujtinaonline

 

Vila Alexander B&B në Valbonë
Duke shfaqur pamje të lumit, Vila Alexander B&B në Valbonë përmban strehim, një bar, një sallë pritjeje të përbashkët

Duke shfaqur pamje të lumit, Vila Alexander B&B në Valbonë përmban strehim, një bar, një sallë pritjeje të përbashkët, një kopsht dhe një tarracë. WiFi falas është në dispozicion.

Shtrat dhe mëngjes ofron një mëngjes kontinental ose shuplakë.

Parkim falas private dhe një qendër biznesi janë në dispozicion, si dhe një tavolinë para 24 orësh.

Çiftet veçanërisht e pëlqejnë vendndodhjen - ata e vlerësuan atë me 8.3 për një udhëtim me dy persona.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : bujtinaonline
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Çmimi pa ofertë : 273 € Ne gjendje stoku : 2

Çmimi me Oferte :

265 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Vila Alexander B&B në Valbonë

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 14/09/2020 Ora 4:56:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 265 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...