Oferta Kurore per dasma nga Biznesi Punimedore bli Tani ne PanairinOnline
Kurore per dasma
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
PUNIMEDORE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Punimedore

 

Kurore per dasma
Kurore e bukur per nuset shqiptare
Kurore e bukur per nuset shqiptare
Kjo kurore e bukur eshte e punuar me tel alumini lule 
me gur kristali dhe rruaza xhami
Perdoret zakonisht ne dasma por edhe ne evente te ndryshme duke
e kombinur me veshjen

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Punimedore
Posta qe kryen Transportin : POSTA E KOSOVES
Çmimi pa ofertë : 23 € Ne gjendje stoku : 2

Çmimi me Oferte :

22 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Kurore per dasma

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 13/09/2020 Ora 12:04

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 22 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...