Oferta Kurora per nuse nga Biznesi Punimedore bli Tani ne PanairinOnline
Kurora per nuse
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
PUNIMEDORE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Punimedore

 

Kurora per nuse
Kurora te bukura per nuse

Kurora shume te bukura dhe te veqanta me shume ngjyra
zakonisht i perdorin nuset por perdoren edhe ne festa te ndryshme 
Kjo kurore ua shton bukurine dhe ploteson dukjen e nuseve tuaja.
Eshte e punuar me gure me ngjyra  tel alumini gjethe alumini 
dhe rruaza xhami

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Punimedore
Posta qe kryen Transportin : POSTA E KOSOVES
Çmimi pa ofertë : 23 € Ne gjendje stoku : 3

Çmimi me Oferte :

22 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Kurora per nuse

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 12/09/2020 Ora 11:10

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 22 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...