Oferta Collagen Pro,, nga Bio Shop Natyral Enklida nga Biznesi Enklida Bio Natyral Official bli Tani ne PanairinOnline
Collagen Pro,, nga Bio Shop Natyral Enklida
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
ENKLIDA BIO NATYRAL OFFICIAL
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Enklida Bio Natyral Official

 

Collagen Pro,, nga Bio Shop Natyral Enklida
Nese do te duken me te shendetshme foket tuaja  porosisni Collagen Pro;


Ne ofert perfshihet; 

1 Collagen Pro
Sasia 100ml Cream
+150 Oxidant
+10ml Serum:
Linja Profesionale e Bojrave te Flokeve Nitro Canada
32 lloje Ngjyrash apo Tone Natyrale

Formula Unike, e cila pasurohet me perzierjen e serumit te kolagjenit.
Kjo perzierje deperton thell ne flok duke rregulluar demtimet nga breda dhe nga jasht.
Kolagjeni ushqen, forcon, zbut dhe i jep flokut shkelqim

Kunder thyerjeve te flokeve
32 lloje Ngjyrash apo Tone Natyrale
Ngjyra te Qendrueshme
Mbulim 100% te thinjav

Posta:

1)Posta nuk perfshihet ne cmim: 

2)Posta brenda Shqiperis 2 euro;
5)Posta Maqedoni Kosove 5 euro:

Menyra e pageses; 

1) Pagesa behet permese  bankes;

2) Momentin qe bejme porosin kerkihet te kryhet pagesa,               100% Parapagim ne;

Ria;
Westerunion:
Moneygram;
Etje; 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Enklida Bio Natyral Official
Posta qe kryen Transportin : Enklida Bio Natyral Official
Çmimi pa ofertë : 24 € Ne gjendje stoku : 120

Çmimi me Oferte :

20 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Collagen Pro,, nga Bio Shop Natyral Enklida

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 12/09/2020 Ora 8:54:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 20 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...