Oferta Antarësimi një vjeçar me paketën PROMO-ANG te Albania Network Global për vitin 2023, vetëm për menaxher dhe profesionist që janë të punësuar nga Biznesi FLORA ANG - FLORA ANG
Antarësimi një vjeçar me paketën PROMO-ANG te Albania Network Global për vitin 2023, vetëm për menaxher dhe profesionist që janë të punësuar
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
FLORA ANG
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  FLORA ANG

Antarësimi një vjeçar me paketën PROMO-ANG te Albania Network Global për vitin 2023, vetëm për menaxher dhe profesionist që janë të punësuar

Publike para -160 diteve - Me date 17/09/2022 Ora 2:13:00 PM

Antarësimi një vjeçar me paketen PRO-ANG te Albania Network Global / CV Online per studenta interrnet marketing / puno nga shtepia me internet / vetpunesohu online / puno me panairin online
Për të bërë rregjistrimin dhe antarësimin tuaj te Albania Network Global, kontaktoni në Whatsapp me Koordinatoren.
Kush janë 17 përfitimet që ka nga CV Online, një menaxher ose një profesionist që është i punësuar diku ?
 1. CV Online është më profesionale dhe më e mirë, sepse ka informacione 80% më shumë se sa një CV fizike dhe është website online.
 2. CV Online është më profesionale dhe më e mirë se sa një CV fizike, sepse është online dhe e aksesueshme në çdo moment.
 3. CV Online është më profesionale dhe më e mirë se sa një CV fizike, sepse është dhe kartvizitë Virtuale me QR CODE.
 4. CV Online është më profesionale dhe më e mirë se sa një CV fizike, sepse ju keni mundësinë që me një stiker adeziv me QR CODE që e vendosni nga pas te telefoni juaj, ju nuk keni nevojë të keni një kartvizitë fizike e cila ka kosto shumë të larta, por duke e skanuar personi tjetër lidhet menjëherë në Whatsapp me ju.
 5. CV Online është më profesionale dhe më e mirë se sa një CV fizike, sepse ju do të jeni më të ekspozuar ndaj kërkesave për punësim, ku ju do të keni mundësi të zgjidhni.
 6. Me një CV fizike jeni ju që duhet të shkoni në biznese, që të kërkoni punë, ndërsda me CV Online janë bizneset që ju kërkojnë që ju të punoni te ata.
 7. Me një CV fizike janë bizneset që e vendosin rrogën tuaj, ndërsa me CV Online jeni ju që e vendosni se sa doni të paguheni.
 8. Me një CV fizike janë drejtorët që e vendosin nëse do t’ja japin Cv tuaj pronarit që ai t’ju marri ose jo në punë, ndërsa me CV Online janë vetë pronarët që e vendosin, sepse ata e kanë informacionin online.
 9. Me një CV fizike jeni pronë dhe aset i kompanive që merren me punësimin, ndërsa me CV Online, jeni ju pronar dhe aset i vetes tuaj.
 10. Me një CV fizike ju nuk hapni dot një vend pune, ndërsa me CV Online ju i hapni vetes tuaj një vend pune automatikisht si kordinator te ANG në kohën e lirë.
 11. Me një CV fizike do presësh deri sa të hapet një vend pune, ndërsa me CV Online ju filloni punë online automatikisht si kordinator te ANG në kohën e lirë.
 12. Me një CV fizike edhe nëse hapet një vend pune, ju duhet të jeni fizikisht aty, ndërsa me CV Online ju punoni nga shtëpia edhe sikur të jeni në majë të malit, në oraret që ju doni dhe aq orë sa doni.
 13. Me një CV fizike nuk mund të punosh në një punë që ti nuk ke diploma, por ke aftësi, ndërsa me CV Online ju mund të punoni edhe pse ndoshta nuk keni diplomë, por keni aftësi, sepse kur një sipërmarrës të njeh nga afër, nuk ka nevojë për diploma, por ka nevojë për njerëz që kanë aftësi për një punë të caktuar .
 14. Me një CV fizike ju nuk keni mundësi të takoni drejtpërdrejt pronarët e një biznesi, ndërsa me CV Online ju mund t’i takoni pronarët nga afër në eventet fizike, që ANG organizon çdo muaj, dhe i radhës është më 12.11.22.
 15. Me një CV fizike nuk mund të shoqërohesh me persona që janë sipërmarrës, ndërsa me CV Online, ju do të keni mundësi të njiheni personalisht në eventet fizike, që ANG organizon çdo muaj dhe ndoshta mund të bëheni dhe partner biznesi me ata.
 16. Me një CV fizike ju për 5 vite mund të njihni aq persona me influencë, sa do të njihni vetëm në një event fizik të organizuar nga ANG.
 17. Me CV Online në këto evente, ju do të keni mundësi të njiheni personalisht me persona me influencë dhe të suksësshëm në punën e tyre.
 18. Me një CV fizike ju nuk hapni dot një biznes, ndërsa me CV Online ju i jepni mundësinë vetes tuaj që pas 3 muajsh të përfitoni një trajnim 3 mujor falas nga platforma Panairi Online SHPK, për nisjen e një biznesi online me kosto zero.

21 Arsyet dhe përfitimet kryesore që ka një menaxher ose një profesionist që është i punësuar, duke u antarësuar te platforma Albania Network Global.
 1. Do të keni mundësi që të punësoheni online në një nga bizneset e antarëve, që janë pjesë te Albania Network Global.
 2. Do të keni mundësi që të punësoheni fizikisht në një nga bizneset e antarëve, që janë pjesë te Albania Network Global.
 3. Do të keni mundësi që të aftësoheni për 9 ditë si kordinator, dhe automatikisht të vetpunësoheni te platforma Albania Network Global.
 4. Do të keni mundësi të bëheni partnerë në një nga 9 Start-UP që është duke u zhvilluar nëpërmjet platformës Panairi Online SHPK.
 5. Do të jeni pjesë e një komuniteti me profesionista të ndryshëm shqiptare nga e gjithë bota, që kanë arritur sukses dhe pasuri në fusha të ndryshme.
 6. Do të keni mundësi të krijoni ura bashkpunimi me persona që ndajnë të njëjta vlera me ju dhe që kanë ide ose vizion të përafërt me ju.
 7. Do të keni mundësi të krijoni njohje të reja cilësore me njerëz që kanë ndikim pozitiv në shoqëri.
 8. Do të keni mundësi të mësoni dhe të bashkpunoni me persona që e kanë arritur suksesin që ju doni të arrini.
 9. Do të keni mundësi të ndiqni trajnime shumë të veçanta 100% FALAS në fushën e motivimit, zhvillimit personal dhe marketingut online nga persona që e kanë arritur suksesin dhe flasin nga provoja e tyre, jo nga librat.
 10. Do të keni mundësi të prezantoni projektet tuaja dhe të merrni mbështetje nga shumica e antarëve, nëse keni një projekt ambicioz dhe afatgjatë.
 11. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 12. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 13. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Panairi Online SHPK = Falas
 14. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Panairi Online SHPK = Falas
 15. Njoftimin e çdo antari për të gjitha aktivitetet fizike dhe online, që do të zhvillojë Albania Network Global.
 16. Në udhëtime të ndryshme në grup, brenda dhe jashtë vendit që do të zhvillojë Albania Network Global do ti përfitoni me 20% ulje (kjo vlen vetëm për një menaxher ose një profesionist që është i punësuar).
 17. Trajnime të ndryshme fizike një, dy dhe tre ditore që do të zhvillojë Albania Network Global do ti përfitoni me 20% ulje (kjo vlen vetëm për një menaxher ose një profesionist që është i punësuar).
 18. Antarësimi te klubi i Vizionarëve MM (Mendja Milionere) në 2023 nëse plotësoni të gjitha kriteret 100% Falas.
 19. Antarësimi një vjeçar si antar ELIT profesionist për vitin 2023 nëse plotësoni të gjitha kriteret 100% Falas.
 20. Antarësimi një vjeçar si antar profesionist për vitin 2023 nëse plotësoni të gjitha kriteret 100% Falas.
 21. Do të keni mundësi të bëheni përfaqsues i Albania Network Global, nëse plotësoni të gjitha kriteret për të qënë përfaqsues për një shtet për komunitetin shqiptar që jeton dhe punon në atë shtet.

Në këtë ofertë përfshihet:
 • Hapjen dhe listimin e profilit te Albania Network Global, nëpërmjet platformës Panairi Online, për çdo menaxher ose profesionist që është i punësuar = Falas
 • Intervista virtuale 60 min për pregatitjen e CV online në formën e një biografie si ESE te Albania Network Global = Falas
 • Dizenjimin e fotove me logon për postimet që do të bëhen te Albania Network Global = Falas
 • Plotësimi i profilit dhe publikimi në platformën Albania Network Global, për çdo menaxher ose profesionist që është i punësuar = Falas
 • Publikimin e CV Online te Albania Network Global = Falas
 • Antarësimi për vitin 2022 në platformën Albania Network Global = 100% FALAS.
 • Rregjistrimi në platformën Albania Network Global = Falas
 • Dixhitalizimi, përpunimin dhe reklamimin e CV Online me SEO në Google te Albania Network Global.
 • Dixhitalizimi dhe reklamimin i një reklame me SEO në Google për punësim, në bazë të aftësive, kritereve dhe kërkesave që ka menaxheri ose profesionisti që është i punësuar diku.
 • Dixhitalizimi dhe reklamimin i një reklame me SEO në Google për një nga shërbimet që ofron platforma Panairi Online SHPK
 • Dixhitalizimi dhe reklamimin i një reklame me SEO në Google për një nga shërbimet që ofron platforma Albania Network Global.
 • Antarësimi një vjeçar si antar PROMO-ANG për vitin 2023 me ofertë nga 80 euro në 54 euro.
Shënim: Kjo ofertë vlen për 99 menaxheret dhe profesionistët e parë që janë të punësuar diku dhe që do të antarësohen me paketën e PROMO-ANG.
Për çdo postim të një reklame ekstra, që doni të shtoni te profili juaj ka kosto = 20 euro.
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : FLORA ANG
Çmimi pa ofertë : 80EURO Ne gjendje : 99

Çmimi me ofertë :

54EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Antarësimi një vjeçar me paketën PROMO-ANG te Albania Network Global për vitin 2023, vetëm për menaxher dhe profesionist që janë të punësuar

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 17/09/2022 Ora 2:13:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 54 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 77 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...