Oferta Oferta nje vjecare STANDART per abonimin ne platformen e Panairit Online nga Biznesi PANAIRI ONLINE bli Tani ne PanairinOnline
Oferta nje vjecare STANDART per abonimin ne platformen e Panairit Online
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
PANAIRI ONLINE SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI ONLINE SHPK

 

Oferta nje vjecare STANDART per abonimin ne platformen e Panairit Online
Investoni sot për dyqanin tuaj online që nesër të mos paguani më qira.
Prezantoni dhe reklamoni biznesin tuaj në qendrën tregëtare online për bizneset shqiptare në gjithë botën.
Në ofertën e abonimit përfshihet :
1) Aktivizimi i dyqanit online në platformë  te lista e bizneseve STANDART.
2) Trajnim të personalizuar ose në grup për plotësimin e profilit të biznesit.
3) Aktive të gjitha modulet që janë te profili i biznesit.
4) Hosting (ruajtja e të dhënave, si foto video, tekst etj) për 365 ditë nga dita që është bërë pagesa.
5) Bek-up (çdo 24 orë në rast fshirje).
6) Të gjitha trajnimet teknike i përfiton falas.
7) Me këtë paketë te moduli  Oferta e Produkteve mund të reklamoni 127 oferta.
8) Me këtë paketë te moduli  Galeria mund të reklamoni 27 foto.
9) Ndërsa, modulet e tjerë janë pa limit.

Shënime:
Për 127 oferta shtesë vlera është = 77 € deri në fund të abonimit që keni.
Për 47 foto shtesë vlera është = 27 € deri në fund të abonimit që keni.

Përfitime të tjera që ka biznesi: 
1) Nga sot biznesi nuk e ka më të nevojshme të paguaj shifra që fillojnë nga 300 € deri në 7000 € për një website.
2) Sepse te Panairi Online e merr 100% falas në përdorim një website dinamik me e-comerc dhe me motor kërkimi të brendshëm vetëm për atë biznes.
3) Biznesi juaj është 100% i pavaruar nga platforma, ku ju mund të shtoni, të editoni ose të fshini gjithçka brenda dyqanit tuaj.
4) Ju bëni 5% Seo Marketing për biznesin tuaj sepse 95% e ka bërë platforma gati për ju.
5) Për çdo produkt ose shërbim që ju ofroni, e keni me link unik dhe Seo Marketing të personalizuar. 
6) Kosto për një vit te Panairi Online është sa për një ditë në një panair fizik.

Pagesa bëhet 100% parapagim në : Bankën BKT, Westerunion ose Bitcoin
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI ONLINE
Ne gjendje stoku : 70

Çmimi :

270EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Oferta nje vjecare STANDART per abonimin ne platformen e Panairit Online

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 29/08/2020 Ora 9:01:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 270

 
 
Shperndaje me miqt e tu...