WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
DENISA LEKAJ TRAJNUESE MOTIVUESE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Denisa Lekaj Trajnuese Motivuese

 


Denisa Lekaj CV , Trajnuese dhe folse motivuese, Denisa Lekaj Ekomoniste
Çmimi i diskutueshem !

SHIKO ME SHUME!


Trajnime për sjelljen e prindit ndaj fëmijës , për çështjet emocionale , për vetbesimin dhe konsulencë individuale motivuese.
Çmimi i diskutueshem !

SHIKO ME SHUME!

KLIKO PER ME SHUME ...

1 / 2