WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
STUDIO-ARKITEKTURE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Studio-Arkitekture


Kerkohet arkitekt fillestar

 Kriteret që kërkohen:

Kërkohet Arkitekt nga mosha  20vjeçë - 30 vjeçë.
Të ketë njohori bazë për programet  si: Auto Cad, 3d Max, Archi CAD, Sketchup, Photoshop.
Te ket punuar në ndonje zyrë minimalja  1muaj.
Të ket patentë.
Minimalja të njohë gjuhen angleze .
Të punoje me renderizime.
Orari I punës nga ora 13:00 deri në  19:00
 6 orë në ditë, puna mundë të zhvillohet në zyrë ose online.
 2 ditë pushimë në javë.
 Kohae proves është 2 ditë dhe gjat provës nuk ka pagesë. 
Qyteti Tiranë.
Kërkohet  CV në emial.
Kërkohet një vërtetim që deshmon se studjon në arkitekture apo është i diplomuar.
Pas eksperiencës  6 muajë ofrohet punësi me kohë të plotë. 
Minimalja të ket një leptop që të mundësojë  të përdorë programet e arkitekturës.

Data : 1/10/2020 Studio-Arkitekture