WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
SEZON DEKOR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Sezon Dekor


Kerkojme Arkitekt Dizajner per Biznesin Sezon Dekor

Kriteret qe duhet te plotesoje aplikanti:


Te kete nje Cv te pasur per sa i perket arsimimit dhe eksperiencave ne projekte te ndryshme.

Dergoni Cv tuaj ne emailin:    [email protected]

Per detaje rreth punes duhet te lihet nje takim prane ambienteve tona.


Data : 5/7/2021 Sezon Dekor