WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
TRAJNIME ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  TRAJNIME ONLINE


Sistem CRM për trajnues dhe konsulent nga platforma TRAJNIME ONLINE
Përfitimet që ka një trajnues nga Paketa TRAJ-PRO te platforma TRAJNIME ONLINE:
 1. Shet trajnimet ose konsulencën e tij online nëpërmjet një sistemi 100% online te klientat e tij.
 2. Shet trajnimet ose konsulencën e tij online nëpërmjet një sistemi 100% online te klientat që ka platforma.
 3. Krijon një databazë për klienta të mundshëm që mund të blejnë trajnimet e tij në të ardhmen.
 4. Reklamon trajnimet e tij, te klienta të mundshëm që janë pjesë e databazës së platformës.
 5. Ka profilin e vet te platforma Panairi Online, ku reklamon secilin trajnim me link të personalizuar.
 6. Merr pjesë në trajnime fizike ose online me anë të trajnimeve të tyre të rregjistruar edhe në rastet kur ai/ajo nuk është prezent.
 7. Merr pjesë në trajnime fizike që do të organizohen nga platforma TRAJNIME ONLINE me trajnues të ndryshëm.
Çfar përfshihet në paketën TRAJ-PRO për antarësimin si trajnues për vitin 2023.
 1. Aktivizimin e Paketës PROMO nga platforma Panairi Online.
 2. Aktivizimin e sistemit CRM TRAJNIME ONLINE.
 3. Hedhjen për çdo video në platformë që ajo të mos kopjohet dhe të mos shkarkohet.
 4. Është i listuar te antarët e platformës Trajnime Online.
 5. Është i listuar te antarët e platformës Albania Network Global.
 6. Është i listuar te lista e bizneseve te platforma Panairi Online me profilin e tij
 7. Është i listuar te lista e ofertave te platforma Panairi Online me reklamat e tij.
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

Nëse jeni trajnues dhe doni të bëheni pjesë e kësaj platforme, kontaktoni në Whatsapp: 

Data : 2/27/2023 TRAJNIME ONLINE