WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
 


Design ( Dizainer )

Kush jane kriteret qe ne kerkojme per nje person qe ne ta pranojme qe ai te marre pjese ne nje trajnim mbi marketingu online dhe menaxhimin e bizneseve nepermjet platformes se Panairit Online.

1) Te jete mbi 18 vjec
 

2) Te njohe mire programet e ADOBE
3) Te kete mbi 4 ore te lira
4) Te doje te punoje me % nga shtepia.
5) Te jete krijues dhe te kete ide novative

Nese je nje person qe i ploteson keto kritere athere na dergo te dhenat e tua si me poshte :
 
Emer Mbiemer
Tel
E-mail
Dhe nje  informacion mbi shkollimin dhe eksperiencat e tua te punes.

Keto te dhena i dergoni ne inbox te faqja zyrtare e kompanise ne Fb : 
Panairi Online ose ne Whatsapp +355 69 741 07 07 ose ne e-mail 
[email protected]

 Adresa : Rruga e Barikadave ( te GALERIA ) Kati II - Tiranë - Shqipëri

Data : 6/26/2019 PANAIRIONLINE