WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
SKUTER ELEKTRIK
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Skuter Elektrik


Motorr elektrik model Harli i Zi
Në ofertë përfshihet:
Një motorr elektrik model Harli i zi
Një karikues baterie Lithium  60 volt, 16 amper, 960 vat
Rezistente nga lagështira në ditët me shi.
Bateria mban deri sa të harxhohet.

Rezistente nga lagështira në ditët me shi.
Bateria mban deri sa të harxhohet.

Parametrat e motorrit elektrik:
Pesha e skuterit 60 KG
Pesha e mbajtjes 150 kg
Shpejtësia maksimale 45 km në orë
Me një karikim baterie mund të udhetoni nga 45 km deri 65 km brenda ditës.
Baterine e ka te integruar posht sediljes dhe e çmontueshme.
Trupi është me hekur 
Skuteri ka sistem frenimi me alkol.
Me goma tubolare.
Ka Bluetooth për muzikën
Gjithashtu ofrojme servis dhe pjesë këmbimi.
I përshtatshëm për t'u branduar me logon e biznesit tuaj në dy vende të ndryshme.Porosia ne rrethe vetem me parapagim 30% te vleres.
Posta ne rrethe 20  deri 40 euro

Data : 11/16/2020 Skuter Elektrik