WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
NJOFTIME 360
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Njoftime 360


Vaji i hudhrës promovon jetë të shëndetshme
Hudhra është një bime  që sipas një studimi shëron 549 sëmundje.Kete produkt e gjeni tek njoftime 360.


Në oferte perfshihet: 

1 Shishe ma Vajin e Hudhres masa 200 gr

Përbërësit e vajit të Hudhres:

1. Allicinë
2. Diallyl Disulfide P, Mn, Mg, Fe, Ca, Cu
3. Vajra ecenciale të kualitetit më të lart
4. Germanjum
5. Sonjum Kibriti, Zn
6. Vitaminat, C, B1, B2 dhe A

Hudhra sheron 549 semundje me kryesore jane:

Klasifikimi i arterieve Kanceri
Astma
Sëmundjet e Zemres 
Diabeti
Yndyra në Gjak
Potenca seksuale
Infeksionet e lekures
Lufton Parazitet e zoreve

Hudhra eshte nje antibiotik i fuqishem  bimor

Shenim:
Janë kryer më shumë se 25 studime nga viti 1979 deri në vitin 1998 mbi 1920 persona dhe është vënë re se vaji 
i hudhrës ul kolesterolin (kiselinen) deri në masën 9-12% dhe presionin -10%. 

Perdorimi:
Konsumohet neper sallatra ne menyre natyrale

Posta nuk perfshihet ne cmim:

1)Posta brenda Shqiperis 5 euro 
2)Posta jashte shqiperie ne varesi te shtetit ku ndodhen.

Pagesa kryhet 100% parapagim kur personat ndodhen jashte shqiperise
ne: 

Ria;
Westerunion;
Moneygram;
Etj;

Pagesa brenda Shqiperise ne momentin e dorrezimit.Data : 11/2/2020 Njoftime 360