WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
NJOFTIME 360
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Njoftime 360


Mrekullia e shendetit prostatik Vaji i Prostates Sacco
Shëndeti i gjëndrës së prostatës është tepër i rëndësishëm për burrat.Zgjidhjen e shendetit te saj e gjeni tek Vaji i prostates Sacco

Ne oferte perfshihet:

1 shishe me vaj Prostate Sacco masa 500 ml
Permbajtja eshte 100% bimore

Bimet jane:
Menteja
Farat e Kungullit
Kamomili
Shafrani

Shenim
Prostata është një organ që gjendet përreth një organi që vlen për boshatisjen e urinës që quhet uretra. Është një nga organet kryesore të rrugëve urinare. Urina që filtrohet nga veshkat zbret në qesen e urinës nëpërmjet dy kanaleve që quhen ureter. Pra ky kanal që quhet uretra kalon nëpërmjet prostatës.
Ndaj në qoftë se është rritur organi i prostatës rruga ku kalon urina shtrëngohet dhe dalin probleme gjatë urinimit.

Vaji i prostatit i gjigandit Francez Sako eshtevaji I cili ka mjekuar shume pacjente te cilet ishin me prostate te zmadhuar. Shtrydhja ne fabrike e 4 bimeve ne 1 te veteme e bejne kete vaj bimor pa kimikate shume te kurueshem per prostate.

Perdorimi:
NE MENGJES MBAS NJE USHQIMI TE LEHTE, DHE NE DARKE MBAS USHQIMIT.

Posta nuk perfshihet ne cmim:

1)Posta brenda Shqiperis 5 euro 
2)Posta jashte shqiperie ne varesi te shtetit ku ndodhen.

Pagesa kryhet 100% parapagim kur personat ndodhen jashte shqiperise
ne: 

Ria;
Westerunion;
Moneygram;
Etj;

Data : 11/2/2020 Njoftime 360