WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
NJOFTIME 360
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Njoftime 360


SHITET FSHESË GJERMANE VIVENSO VETËM 1 JAVË E PËRDORUR ME TË GJITHË AKSESORËT E NEVOJSHËM ME FLETË GARANCIE
DUKE THITHUR OKSIGJEN TË PASTËR SE OKSIGJENI ËSHTË JETA PASTRONI SHTEPINE TUAJ VETEM ME FSHESEN VIVENSO TE CILEN E GJENI TEK NJOFTIME 360

NE OFERTE PERFSHIHET:

1FSHESË GJERMANE VIVENSO VETËM 1 JAVË E PËRDORUR ME TË GJITHË AKSESORËT E NEVOJSHËM ME FLETË GARANCIE 

KJO FSHESË BËN TË MUNDUR PASTRIMIN E TË GJITHË AMBIENTIT TË SHTËPISË 
LARJEN E KOLLTUKËVE, DIVANEVE, KREVATEVE, SEDILJE MAKINASH 
PASTRIM TË GJITHË ORENDIVE SHTËPIAKE, 
BËNË TË MUNDUR PASTRIMIN E AMBIENTIT DHE OKSIGJENIMIN E TIJ ! 
KJO BËNË TË MUNDUR PËRMIRËSIMIN E JETËS SHËNDETËSORE TË GJITHË FAMILJES SIDOMOS ATA ME PROBLEME RESPIRATORE, AZMATIK, SËMUNDJE KARDIOVASKULARE ETJ. ÇLIRON NË AMBIENT AROMA TË KËNDËSHME TË AKUAFRESH ,LIMONIT,PORTOKALLIT 
FSHESA SHOQËROHET ME FLETË GARANCIE E CILA ËSHTË E VLEFSHME PËR 5 VJET! 

SHËNIM: 
SHITET SE DUHET VLERA MONETARE PËR ARSYE SHËNDETËSORE FLM!

POSTA FALAS

Vidio 1 origjinale e fsheses qe eshte ne shitjeVidio 2 

Data : 10/30/2020 Njoftime 360