WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
NJOFTIME 360
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Njoftime 360


SHITET KREVAT TEK ELEKTRIK ME TELEKOMANDE PER INVALID
KREVAT ELEKTRIK TEK ME TELKOMANDE PER INVALID E GJENI TEK NJOFTIME 360

NE OFERTE PERFSHIHET 
1 KREVAT TEK ELEKTRIK
MATERIAL DRURI
ME TELEKOMANDE
NE GJENDJE TE SHKELQYER
NDIHMON INVALIDIN NE LEVIZJEN E TRUPIT 
HAPET DHE MBYLLET
KREVATIN E GJENI NE TIRANE

CMIMI I DISKTUESHEM

Data : 10/30/2020 Njoftime 360