WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
JETAIR TOURS
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 JETAIR TOURS


Jet Air Tours
Jet Air Tours
-Agjensioni Jet Air është agjenci udhëtimesh dhe i’u ofron çmime të lira!
Slogani ynë është: Vendi ku kërkesa takon ofertën …
Ejani në Jet Air TOURS na vizitoni sepse ne ofrojmë komoditet dhe çmime të ulëta. Ne do të jemi në dispozicionin tuaj sa here të keni nevojë, jemi gjithmonë korrekt dhe pranë jush! 

- Brenda shërbimeve tona mund të gjeni:
• Bileta Aeroplani
• Bileta Autobusi
• Bileta Trageti
• Rezervime të hoteleve të ndryshme  kudo në Botë
• Aranzhmane
• Sigurime shëndetsore të udhëtimit
• Kompletim i dokumentave për Ambasada
• Bujtina
• Rent a Car

Ne i’u mundësojmë kontakt në çdo kohë, ju mund të kontaktoni në numrat tanë të telefonit poashtu edhe në Qendrën e Thirrjeve ku mund të ofrojmë shërbimin tonë 24h!
Stafi ynë i’u ofron alternativa të ndryshme dhe ndër to çmime të volitshme konsumatorëve tanë .
- Ne konsiderojmë çdo konsumator tonë si pjesëtar të familjes, që meriton shërbim të mire.
Jet Air Connection me zyrë gjendet në Lipjan, Rr.Lidhja e Prizerenit,Nr.21 / 14000
Numrat e kontaktit:
Qendra e Thirrjeve: 
+38344110674 Viber/Whatsapp
Numrat kontaktues në zyrë: 
+38344515900 Viber/Whatsapp
+38349515900
+38344110674
+38338581801

Data : 6/26/2020 JETAIR TOURS