WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
ZYRE AUDITIMI KONTFIKS
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Zyre Auditimi KONTFIKS


Kerkojme ekspert kontabel.Test
Kerkohet ekspert kontabel . 
Orari 8:30 deri 18:00.
Kushte te mira pune , paga e kenaqshme .
Me eksperience pune 3 vite. 
Te kete njohuri shume te mira kompjuterike dhe ne gjuhet e huaja.
Lutemi dergoni CV ne: [email protected]

Data : 6/24/2020 Zyre Auditimi KONTFIKS