WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk Fustane.Eu
Welcome BIZNESI !
STILISTJA.COM
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 stilistja.com


Kerkohet Graphic Designer FILLESTAR

 Stiliste.Eu eshte duke rekrutuar te rinj energjike dhe ambicioze qe t’i bashkohen stafit te stilisteNese ke .eu eksperience ne dizenjimin e logove, fotove dhe deshire per t’u zhvilluar ne ate fushe

, eshte koha e duhur per ty t’i bashkohesh stiliste eu

 Kriteret qe kerkohen: Personi duhet te ket nje moshe nga 18 – 30 vjec. Duhet te te perdor Adobe illustrator dhe fotoshop. Preferohet qe te dije gjiuhen e huaj Anglisht. Te këte aftesi krijoi imazhe me skic dore Te jete kreativ.

 Puna qe kryhet: Dizenjimi I logove dhe fletpalosje Montazhe me foto ose video. Orari I punes: E Hene – E Shtune : 09:00 – 16:00 E Diele:Pushim

 Perfitime nga kjo pune: Jasht orari do të merrni bonus ekstra. Rroga nis nga 220€ ne varesi te aftesive.

 Trajnime profesionale te vazhdueshme. Ditet e pushimeve:

 Pushimi Dimeror 15 ditë Pushimi Veror 15 ditë Kontrata e pare eshte tremujore Koha e proves zgjat 3 dit maksimumi.

 Per te aplikuar: Duhet te dergoini CV – n ne email: [email protected]

Data : 10/18/2019 stilistja.com