Eventi Tradita Geg' & Tosk'

Netet E Vjeshtes !

Tre netë me muzike live, festojme diten e prodhimeve te tokes mëmë

Foto eventint Netet E Vjeshtes te dates 25/10/2021

Dita e prodhimeve te tokes mëmë eshte nje feste e lashte pagane.
Festimi kryhet ne nderim te natyres, bimesise dhe prodhimeve te tokes.
Kjo feste e pervitshme ne restorant Tradita vjen tek ju me gatime tradicionale e me produkte plot vlere dhe shije.
Feste dhe muzike der ne mengjes!

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 396 vende

Me Date 25/10/2021 Ora FILLIMIT nga ora 19:00 deri 23:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 25/10/2021 - QE FILLON NE ORA - 19:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline