Eventi PANAIRI ONLINE

Starton sezoni i parë për Start-up 2021 SIPËRMARRËSI ONLINE !

Start-up për personat që duan të nisin një biznes online

Foto eventint Starton sezoni i parë për Start-up 2021 SIPËRMARRËSI ONLINE te dates 07/01/2021

Përfitimet e aplikanteve në Start-up 2021 SIPËRMARRËSI ONLINE
Për 21 ditë bën praktikën në një biznes fizik ose online dhe në varësi të performancës do të vlersoheni me: 
1) Një aplikant do të përfitojë një dyqan online falas për një vit në platformën e Panairit Online.
2) Dy aplikant do të përfitojë një dyqan online falas për 9 muaj në platformën e Panairit Online.
3) Gjashtë aplikant do të përfitojë një dyqan online falas për 6 muaj në platformën e Panairit Online.
4) Gjashtë aplikant do të përfitojë një dyqan online falas për 3 muaj në platformën e Panairit Online.
5) Gjashtë aplikant do të përfitojë një dyqan online falas për 1 muaj në platformën e Panairit Online.
6) Punësim si MSO (menaxher i sistemit online) te biznesi ku ka bërë praktikën nëse biznese do ta punësojë, ose te bizneset që janë në pronësi të Panairit Online.
7) Pjesmarrje me 50% ulje në një trajnim për rrjetet sociale që do të mbahet në 27 Janar 2021.

Faza e parë 7 dhjetor 2020
Faza e dytë 17 dhjetor 2020
Faza e tretë 27 dhjetor 2020
Faza e katërt 7  janar 2021

Data e fundit e aplikimit është 7 janar 2021 ora 17:00 pm.
Ne total nga 77 aplikante do te pranohen vetem 21 persona
Ky event vlen për të gjithë personat që duan të nisin një biznes online nëpërmjet platformës së Panairit Online.
Kriteret për pjesëmarrje:  Nga mosha 18 vjeç deri 45 vjeç dhe një laptop
Rezervoni pjesmarrjen tuaj duke plotesuar formularin e rregjistrimit.

Organizon eventin : Panairi Online

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 40 vende

Me Date 07/01/2021 Ora FILLIMIT nga ora 19:00 deri 21:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 07/01/2021 - QE FILLON NE ORA - 19:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline