REGJISTROHU PER EVENTIN Start-up për personat që duan të nisin një biznes online me date 12/07/2020

Eventi PANAIRI ONLINE

Start-up për personat që duan të nisin një biznes online !

Starton sezoni i parë për Start-up 2021 SIPËRMARRËSI ONLINE

Foto eventint Start-up për personat që duan të nisin një biznes online te dates 07/12/2020

Ky event vlen për të gjithë personat që duan të nisin një biznes online nëpërmjet platformës së Panairit Online.
Kriteret për pjesëmarrje:  Nga mosha 18 vjeç deri 45 vjeç dhe një laptop
Data e fundit e aplikimit është 7 dhjetor 2020 ora 17:00 pm.

Në 7 dhjetor 2020 në ora 19:00 pm në @ ZOOM  - Tiranë - Albania
Rezervoni pjesmarrjen tuaj duke plotesuar formularin e rregjistrimit.
Organizon eventin : Panairi Online

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 996 vende

Me Date 07/12/2020 Ora FILLIMIT nga ora 19:00 deri 20:30

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 07/12/2020 - QE FILLON NE ORA - 19:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline