Eventi MARKETINGS EXSPERT

Panairi Online plateforma e biznesit shqiptar !

Oferta me e re nga panairi online !

Oferta me çmimin me te çmendur ne tregun online

Foto eventint Panairi Online plateforma e biznesit shqiptar te dates 26/06/2020

Panairi Online prezanton oferten me te madhe ne tregun online vetem per bizneset.

Oferta e limituar ,nxitoni te perfitoni nga kjo ofert.

Plotesoni me te dhenat e tuaja rregjistrimin Dhe do te kontaktoheni nga operatoret tane 

Faleminderit!

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 100 vende

Me Date 26/06/2020 Ora FILLIMIT nga ora 20:00 deri 21:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 26/06/2020 - QE FILLON NE ORA - 20:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline