Eventi MARKETINGS EXSPERT

Oferta me e re nga panairi online !

Oferta me çmimin me te çmendur ne tregun onlineFoto eventint Oferta me e re nga panairi online te dates 25/06/2020

 Panairi Online prezanton oferten me te madhe ne tregun online vetem per bizneset.
Oferta e limituar ,nxitoni te perfitoni nga kjo ofert.
Plotesoni me te dhenat e tuaja rregjistrimin Dhe do te kontaktoheni nga operatoret tane 
Faleminderit!

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 44 vende

Me Date 25/06/2020 Ora FILLIMIT nga ora 20:00 deri 21:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 25/06/2020 - QE FILLON NE ORA - 20:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline