Eventi RUZHISHOP

RUZHISHOP !

Si Te Nisesh Nje Biznes Online Me Zero Investim ! !
Biznes fizike apo biznes online?

A jeni i interesuar te ndiqni prezantimin e te vetmes platforme qe te jep mundesi te krijosh dhe zhvillosh nje biznes online ?
Investimi dhe risku I falimentit zero .

Ju ftojme ne prezantimin e te vetmes platforme globale per bizneset shqiptare .Prezantimi do te zhvillohet nepermjet aplikacionit Zoom

Foto eventint RUZHISHOP te dates 26/06/2020

Si Te Nisesh Nje Biznes Online Me Zero Investim ! !
Biznes fizike apo biznes online?


A jeni i interesuar te ndiqni prezantimin e te vetmes platforme qe te jep mundesi te krijosh dhe zhvillosh nje biznes online ?
Investimi dhe risku I falimentit zero .

Ju ftojme ne prezantimin e te vetmes platforme globale per bizneset shqiptare .Prezantimi do te zhvillohet nepermjet aplikacionit Zoom

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 66 vende

Me Date 26/06/2020 Ora FILLIMIT nga ora 20:00 deri 21:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 26/06/2020 - QE FILLON NE ORA - 20:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline