Eventi MARKETINGS EXSPERT

Si Te Nisesh Nje Biznes Online Me Zero Investim ! !

Biznes fizike apo biznes online?

Periudha e pandemise e perfortesoj me shume vertetesine qe biznesi online eshte me i suksesshem.


Foto eventint Si Te Nisesh Nje Biznes Online Me Zero Investim ! te dates 25/06/2020

A jeni i interesuar te ndiqni prezantimin e te vetmes plateforme qe te jep mundesi te krijosh dhe zhvillosh nje biznes online ?
Dhe jo vetem kaq ,....
Investimi dhe risku I falimentit zero .

ju ftojme ne prezantimin e te vetemes plateforme globale per bizneset shqiptare .Prezantimi do te zhvillohet nepermjet aplikacionit Zoom

Si Të Nisësh Një Biznes Online Me Zero Investim !

Biznes fizik apo biznes online?

Periudha e pandemisë e përfortësoi më shumë vërtetësinë që biznesi online është më i suksesshëm.
A jeni i interesuar të ndiqni prezantimin e të vetmes platformë që të jep mundësi të krijosh dhe zhvillosh një biznes online ?
Dhe jo vetëm kaq ,....
Investimi dhe risku I falimentit zero .

Ju ftojmë në prezantimin e të vetmes platformë globale për bizneset shqiptare .Prezantimi do të zhvillohet nëpërmjet aplikacionit Zoom.

Pjesmarja ne Event te Regjistruar - Gjithejt vende ne disponim 58 vende

Me Date 25/06/2020 Ora FILLIMIT nga ora 20:00 deri 21:00

JU INFORMOJME SE NUK KA VENDE PER EVENTIN E DATES - 25/06/2020 - QE FILLON NE ORA - 20:00

KOHA E APLIKIMIT NE EVENT KA MBARUAR , KERKO EVENTE ME DATE TJETER !

Events Support by PanairiOnline