WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
STUDIO-ARKITEKTURE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Studio-Arkitekture

Reth Biznesit Studio-Arkitekture

Studio Arkitekture është hapur në vitin 2019 në mënyrë që t’i zgjidh ëndrrat e shumë klientëve që kanë një ide dhe një qëllim që duan të ralizojnë.
Qëllimi i Studio Arkitekture është që të ralizojë çdo projekt, që ëndrron  çdo individ pa marrë parasysh funksionin dhe shërbimin.
Ne i hedhim ëndrrat në letër duke ndjekur zbatimin e tyre në kantiere.
Studio Arkitekture ofron këto shërbime:
Projekte Interieri
Dizajn i hapsirave të brendëshme
Projekte Eksterieri
Dizajn i jashtëm
Projektim Vilash 
Projektim Objektesh Kolektive 
Konsulencë për projektin
Konsulencë për zbatim
Konsulencë për dokumentacion etj.
Konsulencë online falas 5 deri në 10 minuta.

Vizioni jonë, ështe që në të ardhmen të bashkpunojmë me të gjitha Hotelet termale ne botë, të cilat janë si mëposhtë:
Studioarch4
Studio Arkitekture ne tirane
Studio Arkitekture Gina 
Arredim Interior & Exterior
Arredim.al
Studio Arkitekture 
Space Architects 
AMD Studio Arkitekture 
De Studio 
STUDIO ARKITEKTURE

Fjalet kyçe: Studio- Arkitekt ne Tirane-Arkitektura-Arkitekt-Kerkoj arkitekt

Shperndaje me miqt e tu...